Thea Dubelaar Fanclub – Thea Dubelaar 40 jaar kinderboekenschrijfster!

30 jarig jubileum

HOERA! Zoals je misschien wel vernomen hebt: Thea Dubelaar viert dit jaar haar 30 jarig jubileum als kinderboekenschrijfster!!!! Natuurlijk vieren we dat groots! Er komt een wedstrijd aan speciaal hierop gericht! En de maand oktober zal helemaal in het teken staan van dit giga-feest! Dus blijf deze website in de gaten houden, want de eerste voorbereidingen waren vorig jaar al gemaakt…

Het eerste deel van het jubileum feest in 2008 was een daverend succes! Nu in 2009 gaan we er natuurlijk mee verder. Want in 1978 begon ze met schrijven, maar in 1979 verscheen haar griffelwinnende debuut ´Sjanetje´, dus ook 2009 staat in het teken van het jubileum. Het tweede deel van het feest zal nog groter worden, en vieren we vanaf september. Thea Dubelaar zal o.a. op de Grootste Kinderboekenmarkt van Nederland staan, en op het kinderboekenbal zal zij ook weer een handtekening in jouw boek kunnen zetten. Probeer dus kaarten voor het kinderboekenbal te scoren!

—————————————————————————————————————————————————–

Plaats hier je reactie: Heb je een leuk idee voor het feest? Heb je iets leuks te vertellen over de boeken van Thea Dubelaar? Plaats hier je reactie en maak kans op mooie prijzen!

Onder de fotoreportage kun je het programma vinden van 30 jaar Dubelaar!

 

Fotoverslag van het 30 jarig jubileum feest!

Een paar foto´s zullen het op sommige computers helaas niet doen!
Thea Dubelaar die vrolijk voor het pand van uitgeverij Ploegsma staat, waar het feest is!
Alle boeken van Thea Dubelaar staan overal te bewonderen op de uitgeverij!
Thea Dubelaar met Susan Brooijmans

Thea Dubelaar bekijkt een cadeau "Gruwelijke Rijmen" van Roald Dahl

Overal staan alle boeken van Thea Dubelaar! Kijk maar is bij de haard, waar de ballonen hangen! Ook de hele hal staat helemaal vol met haar boeken! De ramen zijn helemaal vol geplakt met posters "30 jarig jubileum Thea Dubelaar" en posters van Sint en Piep, want ook de presentatie van Sint en Piep was daar!

Martine Schaap, hoofd van Uitgeverij Ploegsma, vraagt om stilte, ze gaan over de carière vertellen van Thea Dubelaar. Links naast haar zie je een trappetje van pakjes staan, rara wat zou daar nou inzitten?

Thea Dubelaar laat haar lievelings illustratie uit Sint en Piep zien, waar ze net het eerste exemplaar van overhandigd heeft gekregen. Het boek is geweldig geïlustreerd door Pauline Oud!

Thea Dubelaar laat haar lievelings illustratie zien uit Sint en Piep, waarvan haar net het eerste exemplaar is overhandigd! De mooie, geweldige en grappige illustraties van Pauline Oud maken het boek nog mooier! Pauline Oud staat op de achtergrond links van Thea Dubelaar!

 

 

Thea Dubelaar blij met bos bloemen ter ere van haar jubileum! Helemaal links zie je Pauline Oud (illustratrice van Sint en Piep) en in het rood ernaast Susane Brooijmans (redactrice van Thea Dubelaar) rechts je in het zwart Elly (een van de beste vriendinnen van Thea Dubelaar) ernaast Edward van de Vendel (bevriend met Thea Dubelaar en ook kinderboekenschrijver) en ernaast zie je met een sjaal aan Ria van Els-Dubelaar (van uitgeverij Zijdar Book) de speeches zijn gehouden, en het feest kan beginnen!

Thea Dubelaar nog eens op de foto met bloemen en boek.

En nog eens!

Ria van Els-Dubelaar, prenteerd de nieuwste supermooie Thea Dubelaar Fanclub flyers!

 Thea Dubelaar met v.l.n.r. Pauline Oud, Thea Dubelaar zelf, Susan Brooijmans en Martine Schaap

Thea Dubelaar met beste vriendinnen

Alletwee hartstikke trots natuurlijk!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En natuurlijk is het feest niet compleet zonder schoenen bij de haard! Zoals je ziet goed gevuld voor Amerigo met wortels, en natuurlijk verlanglijstjes! Overal op het feest waren ook pepernoten en taai taai poppetjes, en je kon het zo gek niet op noemen, of je kon het er vinden!

Foto’s zijn gemaakt door Vitorina van Plantage Books and More uit Nieuw-Vennep en Elly Nol, een van de beste vriendinnen van Thea Dubelaar (de foto’s van Vitorina staan met tekst in het blauw, en van Elly Nol op wit)

Programma Dertig jaar Dubelaar september t/m december 2008:

  – Hier alvast een voorproefje op de Thea Dubelaar folder die in de maak is!

thea-dubelaar-gids

  – 13 september Thea Dubelaar op boekenmarkt in het centrum van Franeker! Hier zijn heel veel boeken van Thea Dubelaar te koop, ook boeken die momenteel niet in de winkel leverbaar zijn! Bovendien kun je hier een leuke Thea Dubelaar Flyer scoren, en je inschrijven voor de fanclub!

25 september Speciale Thea Dubelaar Fanclub flyers komen uit!

– 25 september t/m 13 oktober Thea Dubelaar gaat weer op tournee! Komt ze ook bij jou op school, in de bieb of in de buurt? Kijk snel voor haar hele tournee op de pagina ‘Tournee’.

 – 11 oktober Meet and Greet met de winnaars van de Thea Dubelaar Fanclub wedstrijd, zie rubriek Meet and Greet.

12 oktober Thea Dubelaar op boekenmarkt in Den Haag in het Atrium, neem al je Dubelaar boeken mee en laat ze signeren! Uiteraard kun je hier ook boeken kopen!

 – 13 oktober Feest tergelegenheid van het dertig jarig jubileum van Thea Dubelaar op uitgeverij Ploegsma in Amsterdam (geen uitnodiging gekregen? geen nood: er komt een fotoverslag op de website!), en tegelijkertijd de overhandiging van het eerste exemplaar van ‘Sint en Piep’.

 – 16 oktober HOERA!!!!! ‘Sint en Piep’ ligt in de winkel!

  

 

 

 

 

 

Bezoek ook altijd: www.theadubelaar.nl

Advertenties

3 reacties »

  1. THEA DUBELAAR Stand op de grote Boekenmarkt a.s. zaterdag in het centrum van Franeker. Echt superleuk!!!

    Reactie door Ria van Els — september 10, 2008 @ 9:15 am

  2. Hartelijk dank voor de tip! We zetten het meteen op de website!

    Reactie door theadubelaarclub — september 10, 2008 @ 1:23 pm

  3. Hartstikke leuk!

    Reactie door televisieblog — oktober 20, 2008 @ 7:51 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: