Thea Dubelaar Fanclub – Thea Dubelaar, al meer dan 40 jaar kinderboekenschrijfster!

september 30, 2011

Nieuwe Misja: De Verklikker

Filed under: Uncategorized — theadubelaarclub @ 5:12 pm
 

 
Nieuwe Dubelaardetective – Met handtekening!
Hoeveel jaar is het ook al weer geleden? Zes jaar. In 2005 kwam de detective ‘Negen dichte deuren (en Misja)’ uit. In de winter van 2007 kondigde Thea Dubelaar aan dat ze aan een nieuw deel was begonnen. Heeft ze het boek niet afgemaakt? De fanclub en de schrijfster zelf kregen tientallen mailtjes met de vraag: Wanneer komt het nou eens uit? Wel, het tweede deel, met de titel ‘De Verklikker’, komt nog nét voor de Kinderboekenweek 2011 uit! Het boek is 184 blz. dik, en kost €15,00. Bestel alvast een gesigneerd exemplaar (zelfde prijs) via info@theadubelaar.nl!
De waarheid kan nu nooit meer worden achterhaald,’ zegt de lieve mevrouw Ten Ooyen verdrietig na de dood van haar broer. Maar Misja gaat toch op zoek naar de onbekende verklikker die het leven van de oude dame en haar broer heeft vergald. En het lukt haar om de schokkende waarheid te ontdekken.
 
BESTEL SNEL: De Verklikker, Negen dichte deuren (en Misja) (€1,95 verzendkosten)
 
Dubelaar Classic – Deel 2: Negen dichte deuren (en Misja)
De speciale uitgave van De mislukte moordenaar in de serie Dubelaar Classics is vorig jaar lovend ontvangen. In de reeks Dubelaar Classics zullen een aantal jeugdromans van Dubelaar in een nieuw jasje verschijnen. Nu is, ter gelegenheid van de verschijning van ‘De Verklikker’, ‘Negen dichte deuren (en Misja)’ verschenen. Het boek kost € 15,00.Een gesigneerd exemplaar kun je aanvragen via info@theadubelaar.nl 
 
Op een dag ziet Misja dat een van haar buren aan een deur staat te luisteren. En hij is niet de enige die zich ineens verdacht gedraagt. Ook dat vervelende meisje Jolinde voert duidelijk iets in haar schild.geheimzinnig blijken te doen. Het lijkt wel of bijna iedereen iets te verbergen heeft!

Geef een reactie »

Nog geen reacties.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Plaats een reactie

Blog op WordPress.com.